SOM EN SITUACIÓ INSTITUCIONAL PRE-AUTONÒMICA: ESTEM A UN PAS DE RECUPERAR L’AUTONOMIA

La repressió política a Catalunya del govern d’ Espanya i un reguitzell de decisions errònies, al nostre entendre, del Govern i el Parlament de Catalunya, entre altres actors polítics, en ha menat de manera real a una situació institucional de Pre-Autonomia, és a dir, som realment  en una situació de no-autonomia i som a un més i deu dies de recuperar, si tot va bé, una bona part de l’ Autonomia que teniem fa 1 any, possem per cas.

Cal entendre qu’era molt i molt dificil encertar les bones decisions ajustades a cada moment i amb la velocitat que viraben els temps.

Podem somniar que som dins de la República Catalana, ho podem fer, és humà i és legitim,ho podem fer, però no és la realitat que es troben els ciutadans que van a peu aquests darrers dies, i quan mes dies passin menys pre-autonomia trobaran, al carrer i a les institucions d’ aquest país nostre.

CAL REPENSAR-HO TOT, EL PROCÉS INCLÓS, CAL PLANTEJAR-HO DE NOU AMB NOVES ESTRATÈGIES I NOVES TÀCTIQUES, SOBRE TOT, TINGUENT EN COMPTE QUE, AVUI PER AVUI, NO HI HA UNA MAJORIA, DEMOSTRADA, DE 2/3 DE  CIUTADANS O D’ ELECTORS  QUE PUGUI ABONAR EMPENDRE VIES UNILATERALS CAP ALLÀ AHONT SIGUI, TOT I SAPIGUENT QUE ALLÀ AHONT SOM ARA NO HI DEVEM SER NI PER MAJORIA SIMPLE.

   

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *