A N’ EN RAXÒI CAL DIR-LI LA VERITAT…..

……i la veritat és que la declaració d’ independència no s’ ha produit, doncs no s’ ha votat pas res.

Cal dir-li, i al poble de Catalunya també, que s’ha produit la Declaracio de la Intenció de Declararació futura i properament en funció dels resultat de les votacions del dia 1-O i de la situació política creada al seu entorn.

Cal dir-li, i al poble de Catalunya també, que el Govern de Catalunya està en disposició de negociar ”sense condicions”, segons va dir el mateix President a la CNN el dia seguent a la DID.

Qualsevol altra notificació seria, crec jo i modestament, tergiversar la realitat del que va passar el dimarts de 7 a 8 del vespre i del que vàren sentir a dins del seu còr, milers i milers o potser milions de catalans.

L’ avantatgre d’ explicar les coses com son serà que ha de permetre negociar-ho tot, fins tot la retirada de càrrecs contra els alts càrrecs i alcaldes i caps d’organitzacions socials i policials. Això sí deixant vigent els resultats de la votació que es va podruir l’ 1 d’ octubre del 2017. I ha de servir per posicionar-se de nou i agafar fortalesa altre cop, si es pot deixar de estar amenaçat constantment i veure fins ahont dona la negociació, en el ben entés de que qualsevol acord per poc transcendent que sembli s’ ha de portar a ser refrendat pel Poble de Catalunya

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *