La cultura del medi ambient

Reflexions sobre la nostra relació amb la natura

14 de setembre de 2015
0 comentaris

Sandra Saura Mas

Doctora en biologia i especialista en ecologia. Ha fet estades a diferents universitats dels Estats Units d’Amèrica, França, Romania i Canadà i conferències en diversos països. Ha publicat diversos articles científics en revistes internacionals relacionats amb la relació entre pertorbacions com els incendis i el canvi climàtic sobre diversos aspectes de la flora i fauna, i ha col·laborat en més de 20 projectes d’I+D.

També ha realitzat diversos treballs d’investigació aplicada i transferència de coneixement des de la universitat cap a la societat encarats a la millora de la conservació del medi ambient i l’educació ambiental. És autora d’un llibrfoto-mevae sobre la cultura popular de les plantes de les Gavarres i amb estudis especialitzats en els efectes terapèutics de les plantes.

Està involucrada en aspectes relacionats amb les estratègies d’ensenyament-aprenentatge de l’ecologia en la seva visió més amplia, formant part de diverses disciplines, i projectes d’investigació i un grup de recerca per a la innovació docent transdisciplinar.

Actualment treballa com a investigadora del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) i és professora d’ecologia de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) impartint docència a la facultat de biociències i a la facultat de ciències de l’educació.

Fa més de 15 anys que participa i col·labora activament amb el teixit associatiu naturalista i ecologista de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!