Comunicat de premsa dels promotors de la campanya 10.000 catalans a Brussel·les per l’autodeterminació

Comunicat de premsa dels promotors de la campanya 10.000 catalans a Brussel·les per l’autodeterminació

La iniciativa “Deu Mil a Brussel·les per l’Autodeterminació”, de caràcter transversal, nascuda de la societat civil i fonamentada en la participació activa de totes les persones coordinades a nivell local i comarcal, ha sorgit com a resposta a l’article “Perplex, jo?” que va publicar Enric Canela, i als comentaris dels seus lectors, a partir dels quals es va iniciar immediatament la seva difusió a través d’un grup del Facebook amb més 1850 adherits i, posteriorment, a la nostre web deumil.cat.

És un clar exemple del potencial de la Web 2.0 i de la vitalitat de la Catosfera.

Des d’aquesta plataforma volem treballar tots plegats per a la total consolidació i èxit del nostre objectiu: anar el 7 de març a Brussel·les sota el mateix crit “Volem l’Estat propi”, reivindicant la independència del nostre país.

Volem aconseguir que l’autodeterminació de Catalunya figuri en l’agenda internacional i que els partits polítics nacionals, arrossegats per la nostra força, es declarin oficialment a favor de la independència i la incloguin en el seu programa. Més encara, que es comprometin a treballar per aconseguir-ho.

Aquest projecte, no sotmès a cap sigla política específica que ens separi, està obert a treballar, mantenint la seva autonomia, amb totes les persones, organitzacions i plataformes que tinguin el mateix objectiu: Catalunya independent.

Fem una crida a tots els sobiranistes i us convidem a la trobada que farem el proper dia 18 a Torroella de Montgrí per explicar el projecte, la tasca desenvolupada i la organització de la mobilització.

 

 

Agenda

____________________________________________________________________

L’assistència al dinar, opcional

Programa a Torroella de Montgrí (Lloc: Museu de la Mediterrània.):
Plànol

11:30h: presentació del projecte, organització, eslògan, web,… per part dels responsables de cada àrea. Breu i concret.

12:30h: Col·loqui.

A L’Estartit (Opcional)

14:00h: Dinar i sobretaula.

Menú 18€ IVA inclòs. (inclou beguda i cafè). Les reserves les heu de fer trucant directament al restaurant “Montserrat” de L’Estartit, Passeig Marítim, 33 Tel: 972 75 11 39, indicant que és per a la trobada 10Mil. Disposa de menjador a la terrassa i al interior.

__________________________________________________________________

 

 

Equip promotor de la campanya Deu mil a Brussel·les per l’Autodeterminació

 

Per més informació entreu a la web www.deumil.cat

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *