Nou Barris (Barcelona)

9 d'agost de 2010
0 comentaris

Nou Barris triomfa al Campionat de Catalunya de Veterans

26 medalles, 14 d’elles d’or, han estat el “botí” record del Club d’Atletisme Nou Barris al Campionat de Catalunya de Veterans

El passat 27 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya a Sant Boi del Llobregat, i, a més de les nombroses medalles, el Nou Barris va aconseguir un rècord de Catalunya al relleu curt M-40, on els corredors Mariné, Arraez, Martinez i Jalón van signar un temps de 49”96. Aquestes xifres posen de manifest que el 2010 és l’any del Nou Barris: 12 campions de Catalunya individuals i dos ors més perrelleus, a més de les 5 medalles de plata i 7 de bronze, aconseguides en unes condicions meteorològiques molt exigents.

Quinze dies més tard el Nou Barris competia a Osca a la quarta edició del Campionat d’Espanya de clubs veterans, amb voluntat de fer un gran paper en la seva primera participació però també de plantar cara al Manresa, darrer campió d’Espanya. A Osca, on participaven només els 12 millors clubs d’Espanya per estat de marques, el Nou Barris es trobà amb un altíssim nivell veterà. L’actuació del CANB va ser immillorable, amb la cinquena posició final i un total de 105 punts. El club va finalitzar com a primer club català, superant el Manresa (8è) i el Lleida (10è), contribuint sens dubte a que els colors del Nou Barris siguin cada vegada més coneguts arreu de l’estat espanyol.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.