Vols ser president del govern?

La Vanguardia engegarà el 9 de gener un joc denominat “La Vanguardia busca Presidente del Gobierno” amb la col.laboració i el software deThe Big President

El funcionament serà senzill: es desenvoluparà a la web, amb una interface pròpia per cada concursant inscrit i un seguit de proves que es superaran o no en funció del suport de l’electorat. A falta de confirmació oficial hi hauran 4 voltes fins arribar a la final. Tres finalistes mantindran un debat en directe amb Albert Castillón com a moderador, que al mateix temps serà el coordinador del concurs. El concurs finalitzarà el 9 de març, el mateix dia de les eleccions generals. Les votacions es podran fer des de la mateixa web de la Vanguardia o per SMS.

Queda a la voluntat dels presidenciables tenir Assessor de Campanya, tot i així el concurs comptarà amb l’assessorament genèric de AESCOP que atendrà les peticions i els dubtes dels participants.

Vols ser president del govern?
Nosaltres t’ajudem!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *