la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

17 de desembre de 2007
2 comentaris

Vols ser president del govern?

La Vanguardia engegarà el 9 de gener un joc denominat “La Vanguardia busca Presidente del Gobierno” amb la col.laboració i el software deThe Big President

El funcionament serà senzill: es desenvoluparà a la web, amb una interface pròpia per cada concursant inscrit i un seguit de proves que es superaran o no en funció del suport de l’electorat. A falta de confirmació oficial hi hauran 4 voltes fins arribar a la final. Tres finalistes mantindran un debat en directe amb Albert Castillón com a moderador, que al mateix temps serà el coordinador del concurs. El concurs finalitzarà el 9 de març, el mateix dia de les eleccions generals. Les votacions es podran fer des de la mateixa web de la Vanguardia o per SMS.

Queda a la voluntat dels presidenciables tenir Assessor de Campanya, tot i així el concurs comptarà amb l’assessorament genèric de AESCOP que atendrà les peticions i els dubtes dels participants.

Vols ser president del govern?
Nosaltres t’ajudem!

  1. En primer lugar mis felicitaciones por el estupendo blog que diriges. También agradecerte que te hagas eco de la noticia sobre el concurso de lavanguardia.es para elegir presidente.

    Si necesitáis cualquier aclaración sobre dicho concurso o queréis participar sólo hay que pasarse por http://www.thebigpresidente.com o esperar a que se implemente en los próximos días la página en La Vanguardia Digital.

    Para más información sobre la Asociación Española de Consultores Políticos podéis enviarme un mail o llamarme al 629511007. Salu2 de vuestro amigo Paco Roldán

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!