EL NOSTRE RAMONET AL MERCAT DEL RAM DE VIC

En motiu del Mercat del Ram, ens hem decidit ser presents a aquesta important fira ramadera per fer visible la nostra iniciativa entorn el món dela pastors, els ramats i els camins.

En Ramonet és el pastor que ens acomapanya en les diferents fires. En aquesta ocasió informa als visitants interessats del La VI Jornada de transhumància que tindrà lloc el pròxim 8 de juny de 2019 a Sta. Eulàlia de Puig-oriol (Llucanès)

LA FESTA DEL CORDER A TREMP

El passat diumenge 7 d’abril vam ser presents a la 5a festa del Corder a Tremp organitzada per l’ajuntament d’aquesta localitat.  Una iniciativa que aplega ramaders, carnissers i altres col·lectius a l’entorn de l’ovella xisqueta i aranesa. Tot a una iniciativa molt interessant. VAm ser-hi convidats per un dels ramaders de la zona que ha tingut un paper cabdal en la recuparació de la raça de l’ovella Xisqueta, en Mateu de Toralla. Tindrem ocasió de poder compartir la seva experiència en la pròxima Jornada de Transhumància que es celebrarà a Sta. Eulàlia de Puig-oriol el pròxim 8 de juny de 2019.

En el dinar hi van participar més de 600 persones. Es van coure 30 xais.

Fira de Sta. Llúcia a Prats de Lluçanès

El passat diumenge dia 16 de desembre vam estar a la Fira de Sta. Llúcia donant a conèixer la nostra activitat i els nostres projectes sobre camins ramaders i transhumància. Vam tenir l’oportunitat d’explicar el projecte Camí Ramader de Marina al President Quim Torra.

També de recalmar l’oficialització de la comarca del Lluçanès.

Gràcies a l’organització per poder estar situats al costat dels pastors i el bestiar!

Algunes imatges del matí: