Josefa Asperó, Maria Bruch, Mercè Boixader, Miquela Muns, Montserrat
Codina, Montserrat Torrella, Pepita Martí, Pilar Franquesa, Pilar
Raubert, Rosa Muns i Teresa Puig, totes elles, d’Olost, van participar
en l’elaboració del receptari “La cuina d’abans en la nostra memòria“. A
través del programa Activa’t, per la gent gran, es van fer unes trobades
per parlar sobre cuina amb l’objectiu d’estimular la memòria però
després d’algunes trobades, el coordinador del programa, Pere Martí, va
tenir la idea de fer un llibre. Cinc setmanes després de la publicació,
els 300 exemplars ja s’havien esgotat. Les àvies cuineres d’Olost van triomfar amb el seu llibre i ja passen per la segona edició.
La revista la rella i Vilaweb Lluçanès van entrevistar-les el passat mes de juny. Aquí podeu llegir l’entrevista completa.
Títol: La cuina d’abans en la nostra memòria
Autor/a: Diversos
Pàgs.: 138
Editorial: Ajuntament d’Olost (Lluçanès), 2009
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!