8 de setembre de 2008
Sense categoria
1 comentari

CCRTV(E)

Quina pena de temps i esforços esmerçats en construir la Corporació durant tants anys, per arribar on som. Uns mitjans que ja no es poden reconèixer com a nacionals, uns mitjans que no compleixen ni els objectius pel que es varen crear, uns mitjans que han canviat de rumb aquests últimos anys, on Espanya ha passat ser la nova Itaca.
A TVE3 cada dia hi han més anuncis en castellà, i ara anuncien un programa de debats liderat per la socialista Otero. On són el Joaqim Mª Puyal, en Miquel Calzada i tants altres? Són la crosta nacionalista ben espaçada. En Joan Ferran ha guanyat. Poc a poc, el castellà s`anirà introduint fins que ja ens soni normal.

A Catalunya ràdio el desastre és encara pitjor. El Catalunya matí s` està convertint en el Espanya matí. Uns tertulians nous ( ben sociates o be a prop de la crosta espanyolistade Catalunya: El país, El periódico, CNN+ etc..), unes connexions amb Madrid perquè tinguem clar quina és la nostre capital, un ritme i un tò especialment dissenyat perquè la gent abandoni  aquesta nostrada ràdio ben endormiscada, avorrida  i fastiguejada. Els socialistes i la cadena Ser, aconseguiran plegats el que tant de temps fa que busquen: desplaár Catalunya Ràdio del primer lloc d`audiència.

Hem d`agrair fortament a ERC, que malgrat tenir la conselleria pertinent, permet la desnacionalització permanent d`aquests mitjans. Gràcies ERC. Algú de l`actual direcció ens pot explicar com es pot lluitar pel referèndum del 2014 amb els nostres mitjans en mans dels socialistes espanyolistes????
Només ens queda esperar que en Joan Carretero   vagi endavant amb valentia, i les coses comencin a canviar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!