Dr.Cat, l'esgarrapador

L'actualitat anticolonial

30 de maig de 2007
General
0 comentaris

QUAN EL MAL VE D’ESPANYA

Quan el mal ve d’Almansa, a tots alcança, diu la dita popular. Així ho va popularitzar Al tall als anys vuitanta amb la seva cantata en forma de LP, cassette i CD, i darrerament en directe a la mateixa ciutat de la batalla, commemorant els tres-cents anys de la debacle catalana. Ara, que toca l’aniversari, un activista també valencià, actualitza la terminologia amb un llibre intitolat Quan el mal ve d’Espanya. Li diuen Toni Gisbert i tot que gairebé sempre s’amaga darrera de les bambalines d’Acció Cultural del País Valencià, d’on n’és gerent, darrerament treu el cap (i ensenya les entrades) per la premsa tradicional i la cada cop més popular Youtube.

El llibre està adreçat a tots aquells principatcentristes que es pensen que els valencians se’ls ha d’anomenar valencianets; creuen que sempre estan de festa i que només mengen paella, i això quan no preparen traques pel sol plaer de deixar-nos sords.
Escric això avui enlloc de parlar dels frics que han arribat al l’ajuntament de Reus, perquè avui al programa de l’Oracle de Catalunya Ràdio, el seu conductor Xavier Grasset ha convidat al propi Toni Gisbert. Per tots aquells que no teniu podcast a l’ordinador, pareu l’orella a les 16 hores d’avui dimecres. Val la pena!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!