RES NO ÉS EL QUE SEMBLA: COSE PRESIDENT!

El burrisme, el veritable guanyador de les eleccions catalanes 2006 no para. Ara en forma de boira pixanera, escampa la confusió que maquilla la realitat política del país. Com que CyU fa voleiar senyeres estelades als seus mítings (atenció: blaves la JNC i roges l’Unió de Joves) i Artur Mas, pronuncia bé la vocal neutra, la gent se n’oblida de qui va lluir la foto de la Moncloa on es va segellar la retallada de l’estatut …

Se n’oblida de qui va investir Aznar per dues vegades; se n’oblida de qui va votar la llei de partits que il.legalitzà Batasuna; se n’oblida de qui va votar el PHN de l’Ebre; se n’oblida de qui no va aplicar mai la llei de normalització lingüística … Aleshores, si se n’oblida de tot això, perquè tanta cassolada (amplificada per La Vanguardia), tant d’email al racocatala.cat, tanta trucada a la ràdio, tanta comèdia …

Perquè el burrisme ho veu tot d’un color tant primari? Una pregunta pel divan. Doncs, amic pacient, una resposta de divan del doctor Cat: Perquè us han venut, cassolaires d’última hora, que el món és com us l’han pintat: I no. No és del color or-i-flama que voleia a l’escenari de cartró pedra; no és de color taronja dels paperets que surten disparats pel canó d’aire el dia del míting final; no és del color porpra el dia de la processó de Corpus, ni tampoc del color blau-grana el dia de la final. El món, … és daltònic. Un daltònic interessat. Com a la nit, quan tots els gats som pards.

I un bon dia el murri Cosé Montilla es lleva, fa números i veu que a ca’n PSC.SA poden fer fallida si en ZAP la llarga, li fa sacrificar els seus trenta mil empleats. I li diu que fins aquí! "També jo puc ser Pressident de la Yeneralitat" com diu ell. I si al final el poble em demana que Catalunya marxi (d’Espanya) doncs, benvingut!. O potser pensàveu, ties maries, que a d’altres latituds no es fa així mateixa. O és que el Milan Kucan d’Eslovènia es va borrar de comunista iugoslau per fer-se eslovè independentista, per acabar de jardiner? El murri d’en Milan va acabar de President. Doncs, jo no veig perquè no també el salameru d’en Cose.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *