Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

20 de maig de 2018
0 comentaris

Torra, Puigdemont, Junts per Catalunya…….no saben desenganxar-se del govern de PP i no plantegen la globalitat del problema.(1)

No cal dir que als que son a la presó o a l’ exili, no se’ls ha de deixar sols i que l’ estratégia i la tàctica polítiques hagin d’ estar exemptes de la seva consideració o de la seva existència, ben al contrari.

Però  especialment Junts  per Catalunya s’ enganxen constantment i queden atrapats amb un seguit de picabaralles amb el PP i especilament el govern del PP que generen molta frustració a n’ els seus electors i simpatitzants i no sempre o gairebé mai generen un rèdit polític a llarga distància o formant partd’ un concepte global d’ allà ahont es vol arribar o almenys que la gran majoria de simpatitzants visualitzi allà ahont es va, si això és real o fictici i com i de quina manera s’ hi pot anar.

Aquest cap de setmana estem enganxats amb el nomenament dels consellers que son a la presó o exiliats, amb el tuits del president Torra i a sobre de la paritat de génere, ni s’ en recorden.

Diuen que tenen un projecte polític per aquesta nova legislatura, que fa mesos que va rodolant, com som fer república, procés constituient i fan referencia a algna cosa social  i poca cosa més. El problema és com faran república, com faran procés contituient, com posaràn en marxa lleis de l’ ambit de la millora social que han estat bloqujades pel famós TC i com faràn la petita llista de coses que diuen que faràn.

  A la darrera legistatura, que acabà sobtadament amb l’ aplicació del 155, ja va passar una cosa semblant davant les promeses d’ assolir uns projectes que una bona part de la ciutadania veia tan bons com inassolibles o almenys no veia com es podrien assolir, ni els poltics corresponents explicaven com  es podien dur a terme amb exit i sense pendre mal. El resultat ha estat catastròfic, com tots sabem, tant per les persones implicades, amb greus problemes per les seves vides i pel pojecte polític que s’ ha estevallat contra les roques amb lessions molt greus a les institucions del país i del mateix projecte polítics sobiranisme i per independentisme, afectant però una cosa tant  llarga i tant ample com el mateix catalanisme polítics que n’ està patint  unes consequències molt greus.

JUNTS PER CATALUNYA HA DE TENIR UN PROJECTE POLITIC, A LLARG TERMINI, CONSISTENT I  POSSIBLE, I ELS ELECTORS HEM DE VEURE QUE ÉS POSSIBLE  DUR-LO A TERME SENSE HAVER DE FIAR-HO TOT A UN ACTE DE FE AMB ELS SEUS DIRIGENTS. 

SI  JUNTS PER CATALUNYA O L’ INDEPENDENTISME I ELS SOBIRANISME EN GENERAL, NO HO FAN, UN ALTRE FORÇA POLÍTICA HO HAURÀ DE FER.

PER QUE DOS MILIONS DE VÒTS, SON MOLTS VOTS, PER ANAR DESAPROFITANT VICTÒRIA RERA VICTÒRIA DE LA GENT, SENSE ANAR MÉS LLUNY, LES DEL PRIMER D’ OCTUBRE  I  21 DE DESEMBRE, QUE ELS DIRIGENTS DE LES FORMACIONS INDEPENDENTISTES NO HAN SAPIGUT GESTIONAR. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!