Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

3 d'octubre de 2018
0 comentaris

Torra i Puigdemont i la destrucció de Catalunya.

Aquestes aparents incongruències dels darrers mesos, deuen tenir una lògica interna, però no fan res més que aprofonfir en el camí de la destrucció de Catalunya. Cada còp és més patètica aquesta presidència, Torra-Puigdemont. Això de dir ”pressioneu-me” que demà podré fer un ultimàtum a Madrid……és allò que abans en deiem un gol de pissarrí…..però un altre gol a la nostra porteria, i ja n’ hi ha un grapat de desgabells, d’ embarrancar el nostre vaixell contra les roques.

Les eleccions del 21-D van ser excepcionals. ara cal tornar a votar per tal de que cadascú redefineixi clarament el seu projecte de futur per Catalunya al comanament de les instituciones actuals catalanes :  Generalitat, Govern de la Generalitat i Parlament de Catalunya, tal com estàn configurats avui i en tot cas explicant clarament quines modificacions s’ hi volen afegir.

Les elecciones calen perque el punt de confussió comenta a ser gros. Cal aclarir la situació política. Tot plegat no diexa de ser patétic, doncs l’ oposició de Ciutadans, ni PP, no han fotut res per en derrocar el Govern. I és aquesta gent, també com deien abans, referit al futbòl: ”Aquesta gent es marquen sols”.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!