Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

11 de març de 2018
0 comentaris

EL QUE VOLEN EL PP I CIUDADANOS ÉS FOTRE´NS AUTONOMIA, LA GRAN AUTONOMIA QUE TENIM. LA INDEPENDÈNCIA ELS HI ÉS IGUAL.

EL PARTIT POPULAR ESPANYOL I EL SEU GOVERN, EL GOBIERNO DE ESPAÑA, EL QUE VOLEN ES LAMINAR I REDUÏR L’ AUTONOMIA DE CATALUNYA A ZERO. CIUDADANOS S’ HI AFEGIRÀ DE COP.

AMB LA INDEPENDÈNCIA NO HI TENEN PROBLEMA, PERQUE LA SEVA SOCIETAT HA ACCEPTAT QUE ÉS UNA COSA FORA DE LA LLEI I TENEN BARRA LLIURE PER FER EL QUE VOLEN, COM ES POT ANAR COMPROVANT TOT SOVINT I SENSE PARAR.

PER TANT, ELLS, ELS DEL PP I EL SEU GOVERN, ALLÀ ON TENEN PROBLEMES  ÉS AMB L’ AUTONOMIA, PERQUE L’ AUTONOMIA TÉ UN MARC  LEGAL DESEMVOLUPAT LLARGAMENT I FINS I TOT L’ ESTATUT D’ AUTONOMIA  SENTENCIAT PEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL SEGUEIX RECONEIXENT PER TOT ARREU UNA AMPLIA AUTONOMIA PER CATALUNYA. AQUEST ESTATUT TANT MALEÏT PER TOTES BANDES ARA TÉ CARTA D’ ABSOLUTA CONSTITUCIONALITAT.  I AMB ELL S’ HI HAN POGUT MANTENIR  ELS GRANS  ELEMENTS DE L’ AUTOGOVERN: LA SANITAT, L’ EDUCACIÓ, LA SEGURETAT CIUTADANA I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ I CULTURALS PRÒPIS, A MÉS A MÉS DE MILERS DE COMPETÈNCIES, SOBRE L’ URBANISME I EL TERRITÒRI, EL COMERÇ, LA INDUSTRIA I  EL TRANSIT, SENSE DEIXA’NS EL CONTROL MEDIOAMBIENTAL I MOLTS I MOLTS MÉS.

La tàctica i l’ estratègia del PP, al meu entendre, han. estat, a partir d’ un moment indeterminat, deixar que l’ independentisme creixés i creixés fins que arribés  a posar-se fora de la llei i  esperar per actuar en el moment que més fora de la llei estés, i llavors actuar amb tota severitat i tota la impunitat, sense cap mania perque defensaven l’ estat de dret, la democràcia, la llibertat, la constitució, etc, etc, etc, sempre segons el propi relat que no ha estat constestat pels politcs estatals i acceptat per les seves bases socials. I és en aquest context ahont es troben còmodes i no els hi ve d’ aquí,  com més llenya millor,tenen carta blanca o l’ han adquirida i els hi durarà.

AMB EL TEMA AUTONÒMIC, NO ELS HI PASSA  EL MATEIX , NO TENEN CARTA BLANCA I SI S’ HO SALTEN A LA TORERA, SERÀN ELLS QUE SERÀN ADVERTITS PELS TRIBUNALS. PERQUE  VET AQUÍ QUE NO SABEN COM HO FARAN AIXÒ DE SUPRIMIR L’ IMMERSIÓ LINGUÍSTICA  SENSE UN CANVI DE LES NOSTRES LLEIS I DE LES SEVES.

Es evident que ens poden muntar un canvi constitucional que ens ho lamini d’ arrel, si els nostres polítics segueixen absents i no s’ espallonguen a formar un govern fort que pugui plantar cara a totes les destrosses que pretenen fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!