Els polítics independentistes han d´explicar la realitat a la gent.

La realitat és que, creiem que ells mateixos, els politics independentistes,  veuen, que d’ aquesta manera no es pot aconseguir la independencia d’ Espanya, almenys tal com han formulat el procés cap a l’ independència fins ara.

Aquesta manera de fer ja havia fracassat sempre diurant tota  la Història. Aprofitant la democracia calien altres sistemes i reformular i actualitzar els objectius i no ho han sapigut fer.

El resultat ha estat, sense independència i sense autonomia (155 ) i que, si segueixen picant de cap a la mateixa paret, potser perderem, a la llarga,  l’autonomia definitivament.

Cal llegir atentament la història per vuere que no s’ ha de fer res del que els nostres politics han fet  i per entendre que fent-ho el fracás està assegurat. I ara tot fa pensar que embesteixen per anar picant de cap a la mateixa paret, sense veure la teranyina amb que els ha embolcallat el poder fàqctic hispànic.

Cal que surti de la tenyina i l’ embolic en que l´ha ficat el PP.

Que se’n surti i defineixi una política i un sistema viable i factible. Que prometi el que es pugui aconseguir i no pas generar tanta frustración i dolor a n’ aquest poble, que no s’ ho mereix.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *