Petita resposta a la resposta dels Colombins a n’ en Bilbeny

Com ells ben bé aclareixen responen a l’ entrevista de Vilaweb i no pas al llibre d’ en Bilbeny, que ni llegiràn, diuen.

Bé, doncs al llibre s’hi perden un bon grapat d’ informació de base científica que en Bilbeny hi recull.

Està bé que reculin aquesta possibilitat de que en Colom, fós en Colom de Vilabertràn o  d’ Eivissa,  però no es mullen, almenys dins d’ aquesta reposta publicada a Vilaweb, afirmant,com afirma en Bilbeny, que el que no podia ser que fós, era el Colom Genovés, això amb les dades que aporta en Bilbeny, dins d’ aquest i dins d’ altres llibre, queda clar, molt clar i no veig que l’ Institut Colombí s´hi mulli amb claredat en aquesta resposta, almenys. Tot i que sí que estàn estudiant, diuen, altres possiblitats. Dèu ser per alguna cosa.

Creguint-nos, llegeixin el llibre d’ en Bilbeny, i responguin al llibre i no només a l’ entrevista.

Pax vobis.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *