la rella

la revista del Lluçanès

11 d'octubre de 2006
0 comentaris

la rella 164. Passada la Fira de l’Hostal arriba el Correllengua

La rella 164, corresponent al dia 6 d’octubre del 2006, ens informa de moltes de les coses que han passat a la comarca des del 22 de setembre. La Fira de l’Hostal i el Correllengua, que es farà el dia 21 d’octubre, ocupen un espai preferent.
En forma de sumari us n’informem a continuació.

Portada.- Concurs del Correllengua al Lluçanès. Festa Major d’Alpens. Inauguració de la sala polivalent a la Torre. Entrevista a la Nayra Caritx.
Pàg.2.- Les preguntes, els premis i la informació del primer concurs del Correllengua al Lluçanès.
Pàg.3.- Les jornades europes del patrimoni que s’han celebrat a Prats de Lluçanès i Sant Bartomeu del Grau.Número 2 del butlletí Parlem-ne de CiU d’Alpens.
Pàg.4.- Burricada a Prats de Lluçanès. La Generalitat edita una estranya guia de festes “Catalunya en Festes”. Bon ritme de venda d’entrades per al concert de Lluís Llach. Prats de Lluçanès ofereix una àmplia oferta de formació per a totes les edats. Surt el butlletí de tardor del Consorci. Enquesta i butlletí extra sobre el mercat a Prats de Lluçanès. Nayra Caritx, taller de ceràmica a Alpens i exposició a Manlleu.
Pàg. 5.- Inaugurada la sala polivalent de la Torre d’Oristà.
Pàg. 6.- Presentació a la Fira de l’Hostal de l’Inventari del Patrimoni de Sant Agustí de Lluçanès. La tira escenifica la collita de bolets.
Pàg. 7.- El bestiar torna a recuperar protagonisme a la Fira de l’Hostal del Vilar.
Pàg. 8.- El Consorci, Olost i Prats acorden treballar junts en l’atenció a les persones dependents, i fan públic un comunicat conjunt per tancar la polèmica.
Pàg. 9.- El GALL presenta Dansa d’agost al Lluçanès. Sant Boi de Lluçanès ofereix formació permanent.
Pàg. 10.- El racó de la feina/ Festa Major d’Alpens.
Pàg. 11.- Quatre ajuntaments del Lluçanès donen suport estable a la Bressola. Concurs de pintura ràpida a Sant Boi el 12 d’octubre. Presentat a Perafita, l’11 de Setembre, un llibre de fotografies de la Candelera.
Pàg. 12.- L’agenda.
Pàg. 13.- Entrevista a la Nayra Caritx, ceramista, d’Alpens.
Pàg. 14.- Els encants.
Pàg. 15.- Opinió: Models diferents d’entendre el futbol, d’Isaac Peraire. Sobre les granges de la Roca d’Ambràs de Prats de Lluçanès, de Montserrat Massana, en nom de Veïns de la Roca d’Ambràs.
Pàg. 16.- Esports: Els pilots d’enduro del Lluçanès mostren les seves capacitats a Avià, Santa Eulàlia de Riuprimer i Moià. El futbol sala Pradenc comença el campionat amb una derrota. El Pradenc compta amb un equip femení de futbol 7. Curs d’entrenador de futbol base a Prats de Lluçanès.
Pàg. 17.- Es presenta la nova temporada del Club Bàsquet Prats, plena de reptes per als diferents equips. Els equips de futbol de 3a territorial comencen amb resultats desiguals.
Pàgs. 18-19-20-21 i 22. Directori d’Empreses del Lluçanès.
Pàg. 23.- El temps.
Contraportada. Recull d’imatges de la Fira de l’Hostal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!