Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

14 de juny de 2017
1 comentari

Délégation Interministérielle à la lutte contre le racisme, l’antisémitisme et la haine anti-LGBT

La DILCRAH és un òrgan governamental específic creat pel govern francès l’any 2012 que actua sota la direcció del Primer Ministre par tal de combatre el discurs de l’odi a la vida pública i en totes les seves dimensions. Una iniciativa pionera a Europa que hauria de ser adaptada a la realitat catalana el més aviat possible abans que la conflictivitat de les diverses menes de racisme i discriminació no arribin als nivells de França. S’acaba de fer públic el balanç del primer any del pla de treball previst pel bienni 2015-2017.

Post Scriptum, 14 de juny del 2018.

La DILCRAH acaba de presentar el Plan national de lutte contre le racisme et l’antisémitisme 2018-2020.

Post Scriptum, 25 de novembre del 2018.

The Times of Israel publica avui l’alerta llençada pel nou delegat del DILCRAH, Frédéric Potier, sobre l’augment de l’antisemitisme d’extrema dreta desvinculat dels actes de l’antisionisme d’extrema esquerra lligats al conflicte entre Israel i els palestins.

Post Scriptum, 14 de febrer del 2019.

Frédéric Potier és entrevistat avui per The Times of Israel a propòsit de l’informe anual del DILCRAH on alerta del creixement de l’antisemitisme arreu d’Europa.

  1. Ep!, mestre: cura amb donar segons quines idees… Ara per ara, ja tenim una llei que fa retornar la justicia en temps d’en Franco (llei anomenada contra la homofobia, on hom és delinqüent fins que no demostri la seva innocència), i la correcció política vol ofegar les ments.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!