Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

9 de març de 2024
0 comentaris

Contra Judith Butler i la deshumanització de les identitats

Judit Butler (Cleveland, EUA, 1956) és la instigadora de la teoria del gènere, un capteniment ideològic que malgrat la poca consistència dels seus fonaments ha assolit molt ràpidament una influència mundial a l’avantguarda del wokisme. Butler, com Chomsky i Marx, són jueus de naixement però han renegat aqueixa identitat i, amb la inversió de valors pròpia dels conversos, han esdevingut portaestandards de l’antisemitisme.

Diumenge passat en el decurs d’un acte a la perfèria de París organitzat per col·lectius pro-palestins, (en el qual va intervenir com a membre del col·lectiu antisionista “Jewish Voice for Peace”) va reiterar “que le bain de sang du 7 octobre était «un acte de résistance armée»”. Judith Butler, que considera els membres de Hamàs com els lluitadors per la llibertat va merèixer la resposta contundent d’Hadar Galron, a Yediot Ahronoth, el 13 de novembre de l’any passat: ‘You’ve made yourself the useful idiot of antisemites’. An open letter to Judith Butler: Esteemed academic, claiming to be a feminist, overlooks Hamas’ violence against women while accusing Israel of ‘genocide’, showing her pseudo-feminism’s inconsistency”. Si visqués a Gaza patiria la mateixa sort que els homosexuals palestins a mans dels botxins que ella defensa des de la distància i des d’una profunda manca d’humanitat.

Julia Christ va publicar el 29 de novembre a la revista “K. Les Juifs, l’Europe et le XXiê siècle”, aqueix article denunciant la hipocresia i la ignominia de les feministes occidentals que callen “Sur les viols de masse le 7 octobre en Israël: “Le viol, l’un des objectifs – occulté – de l’attaque du 7 octobre…”. Els orígens d’aqueixa perversió del feminisme els ha analitzat Kara Jesella en aqueix documentat article aparegut el 15 de desembre al magazine australià “Quellette”: “A History of Feminist Antisemitism“. The story of how activists and academics exchanged the struggle for universal female improvement for a politics of division and hatred”.

Hauria de fer-lis vergonya, però les neo-feministes pro-islamistes són a l’avantguarda d’aqueix moviment reaccionari (en el sentit que no tenen cap model de societat alternatiu al “capitalisme”, és a dir, al sistema democràtic occidental) que concentra en Israel tots els mals que diuen voler combatre (racisme, colonialisme). Indiferents a les contradiccions brutals dels seus plantejamnets, com és el cas del col·lectiu autodenominat “Queers for Palestine: Identity Politics at Its Most Absurd. In Palestine, they’d be killed“, com els adverteix Armin Navabi en aqueix article publicat el 2 de novembre a l’anteriorment esmentat magazin Quillette.

Bérénice Levet va ser de les primeres a assenyalar (Le Figaro el 8 de març del 2016) que : “Le Genre travaille assurément à l’interchangeabilité des deux sexes mais plus énergiquement encore, à la désidentification. Après la désidentification religieuse et la désidentification nationale, il s’agit désormais d’accomplir la désidentification sexuée et sexuelle”. Judith Butler es caracteritza per l’agressivitat de la seva dialèctica, el simplisme dels seus plantejament i el menyspreu al debat amb els seus crítics, senyals del dogmatisme que impregna tots els totalitarismes. Però el que ella propugna (a diferència del socialisme de Marx) no té cap horitzó constructiu, és purament destructiu de les identitats personals, nacionals, morals. La foscor de la inhumanitat.

El fet d’haver-li atorgat el Premi Catalunya 2021 -sense objeccions públiques conegudes- diu molt de la desorientació política i moral del nostre país.

Post Scriptum, 11 de març del 2024.

Avui, a Le Figaro, «De Rima Hassan à Judith Butler: qui peut encore croire que l’islamogauchisme n’existe pas?»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!