Erretegi Joxe Manuel, a Ondarroa

Allargant el cap de setmana a Euskal Herria avui hem dinat a Ondarroa, a un restaurant del port anomenat Joxe Manuel, conegut per cuinar el peix i la carn a la brasa en unes grans graelles a l’exterior del local. Els plats són sempre abundants i ben amanits, avui hem provat l’escòrpora a la brasa, els calamars a la tinta, els pebrots farcits de bacallà i la costella de bou.

Les taules allargades acullen gent variada a qui no importa compartir veinatge gastronòmic. El tracte a la clientela és amical i diligent, l’ambientació és marinera i els vins són txakolís i riojas, amb l’afegitó d’algun cava català. La qualitat de la carta és equiparable a d’altres restaurants bascos més reputats em diuen els amics autòctons que ens hi han dut i en canvi el preu és força raonable. El lloc convida a la sobretaula distesa i la conversa plàcida en aqueixos temps de tempesta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *