El 19 de març, estrenem “Rocky” a l’ #escenicbaixpenedes

Ara sí que hi som. EL PROPER DIVENDRES 19 DE JUNY, ESTRENEM “ROCKY” en versió confinada, fet des de casa pels alumnes de Teatre de 2n de Bat de l’#escenicbaixpenedes No us el perdeu!!!
Per tal que veieu la feina que estàvem fent just abans del confinament, aquí us deixem la nostra versió de “Time Warp”. La música que sentiu és un muntatge a partir d’enregistraments fets abans del muntatge final, és a dir abans d’editar el so. És per això que el que sentiu sona com sona. Ho hem volgut pujar per tal que quedés constància d’una feina que no hem pogut completar tal com teníem previst. Les imatges són de la classe són de la sessió fotogràfica feta per als alumnes la classe de Disseny de 2nD de Jesús Gràcia del Batxillerat Artístic. I divendres podreu veure com ha quedat l’obra feta en confinament.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *