El tercer volum del “Llibre Negre”, cap a composició i impremta

El Llibre Negre arriba a les seves darreres passes, almenys pel que fa a la confecció. Ahir vaig enviar els arxius d’imatges i text a Descontrol, que ho començaran a muntar en unes dies o setmanes, després caldrà corregir-ho diversos cops i en unes setmanes o mesos tindrem el tercer volum del Llibre Negre a les mans. Aquest tercer volum, fins al 2017, fins a l’octubre, el darrer que inclou, a més, una extensíssima bibliografia. Seran al voltant de 1.300 pàgines els tres volums amb munts de línies d’investigació obertes, no per mi, que cap universitat catalana ni catalunyesa seguirà perquè estan molt ocupades i que serem, un cop més, la gent que sobretot volem qui ens posarem les ulleres d’investigadors i farem forat enmig dels relats construïts des dels poders i els poderets.

El tercer volum del Llibre Negre inclou textos de moltes persones vives que, en la majoria dels casos estan assabentades que hi surten i fins i tot han escrit ohan contribuït a escriure les ressenyes biogràfiques seves. En aquest sentit és una mica diferent als dos volums anteriors. Alguns textos, però, els he inclòs sense poder parlar amb les autores o els autors. Espero que no resulti contrari a les persones que han escrit els textos, en tot cas sempre he citat d’on surten els textos i en cap cas en trauré ni en trec cap benefici. Tot són textos publicats prèviament ja sigui en manifestos, articles, cançons, poemes o capítols de llibres.

Com que ja porto gairebé 40 presentacions del primer i segon volums, he decidit que d’aquí a desembre tancaré les presentacions dels volums del Llibre Negre i, en principi, si tot va bé em dedicaré a altres projectes com els llibres diversos del i sobre el Josep Llunas. Per tant, si voleu fer cap presentació del tercer volum o dels tres, envieu correu rapidet i quadro horaris i dates a llibrenegre123@gmail.com

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *