Prendre la paraula

jordimartifont

5 de novembre de 2017
0 comentaris

La CGT del Camp dona suport a la convocatòria de vaga general del 8 de novembre a Catalunya


Davant la convocatòria de vaga general per al dimecres 8 de novembre per part de la Intersindical-CSC, i tenint en compte el context social i polític que s’està vivint actualment a Catalunya, des de la CGT al Camp (Federació Intercomarcal Tarragona i Federació Comarcal Baix Camp-Priorat) comuniquem que:

– Considerem que la situació actual a Catalunya és molt greu, que l’estat espanyol ha donat un salt endavant en la seva deriva reaccionària i repressiva, accelerada des de fa massa temps, i que està posant les bases per a la normalització de l’autoritarisme i l’atac directe als drets civils i les llibertats. Aquesta normalització és inacceptable i ens afecta i afectarà a totes directament o indirectament. Les organitzacions del moviment obrer no podem restar impassibles davant de tot això.

– La possible il·legalització de la vaga del dia 8 suposa un pas més en l’estratègia política de repressió i ús del poder judicial per aturar qualsevol tipus de mobilització popular. El dret de vaga és un dret fonamental dels i les treballadores i no permetrem que el trepitgin de cap manera.

– Tant la nostra organització com el conjunt del moviment llibertari i l’esquerra anticapitalista coneixem de primera mà el funcionament de les institucions de l’Estat i les forces policials, també les catalanes, i portem patint des de fa molts anys les conseqüències de les seves actuacions repressives. Però amb la mateixa contundència amb que hem denunciat les actuacions del govern català, denunciem la repressió exercida per l’estat espanyol contra les institucions i la població de Catalunya.

– Animem el conjunt de la classe treballadora a organitzar-se i participar en espais que defensen la llibertat i el dret d’autodeterminació del nostre poble des de la base, al marge d’interessos polítics, per tal de seguir avançant en la construcció d’una societat més lliure i justa.

– Cridem el conjunt dels afiliats i afiliades, a totes les seccions sindicals i sindicats de la CGT al Camp, a reflexionar sobre la gravetat d’aquesta situació i a participar a la jornada de vaga general i les mobilitzacions i accions del 8 de novembre.

Que el dia 8 sigui la continuïtat de l’1 i el 3 d’octubre, on la força del poble ens va fer veure que si estem juntes, guanyem.

Aturem la repressió, defensem les llibertats!

Combatem el feixisme amb la mobilització social!

5 de novembre de 2017
Federació Intercomarcal Tarragona CGT
Federació Comarcal Baix Camp-Priorat CGT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!