“Crema Londres…” més a prop, a tocar gairebé…


https://www.arolaeditors.com/index.asp?sc=buscador
En aquest enllaç podeu veure notícies sobre “Crema Londres a Tarragona”, el proper llibre que publicarem, la Roser Arques, fotògrafa; la Laura Lascorz, traductora; i jo mateix, com a autor dels textos; a l’editorial Arola de Tarragona. De moment està tot maquetat, de fet ho està des del juny passat, i sembla que podria ser que si tot va bé s’acabi publicant en paper aquest mes d’abril per allò del Sant Jordi.
El “Crema” és el llibre sobre aquella cosa estranya i bonica que vam fer. La Roser, des de Londres, cada dimecres, m’enviava una foto, un autoretrat, jo el mirava i escrivia un text sobre Londres, ciutat on no he anat mai. Tot ho publicàvem a diversos blocs i mitjans digitals. La Laura, amb la revisió de la Núria, en va fer la traducció i ara potser tindrem el llibre aviat, tant de bo, a veure…
Aquesta portada serà molt semblant a la que tindrà el llibre…, obra de Fèlix Arola.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *