“La Revolució” i “Amoria” de Llunas, camí de la tinta


Arriben bones notícies des de Vic. L’editorial Emboscall està preparant la sortida de les meves edicions de “La Revolució”, el poema èpic sobre la comuna de París escrit per Josep Llunas, i d'”Amoria”, el primer conte utòpic català, del mateix autor que ja vaig ressenyar a “L’Avenç” però que des del 1896, que és quan va ser publicat, només ha vist la llum en una apropiació indeguda traduït al castellà per Anselmo Lorenzo.

Aquest cap de setmana, l’he dedicat a corregir les galerades i anem fent a poc a poc cap a l’objectiu que és donar llum als textos que Llunas va escriure fa 130 anys i que avui encara són llegibles. A veure com avança el tema i com ens ho anem fent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *