Prendre la paraula

jordimartifont

11 de novembre de 2011
1 comentari

Escarbar la nit 22 (11 de novembre del 2011)

Avui a les nou del vespre a l’Auditori de CatalunyaCaixa de Tarragona, veurem l’actuació del Josele Santiago, l’exlíder de Los Enemigos de qui tot el que he sentit m’ha agradat sempre, tant per la música com per les lletres. El seu darrer disc és “Lecciones de vértigo” i aquest tema, ‘Han ganado nosostros’ n’és una bona mostra.
A dos quart d’una, marxem en autobús cap a Madrid per participar a la manifestació en defensa de tot allò que és públic i contra la seva privatització. La marxa ha estat convocada per la CGT i començarà a les 12 del migdia a la Cibeles.
Demà a dos quarts de nou del vespre, a l’Ateneu Llibertari Alomà farem el sopar-concert pro Biblioteca Llibertària La Bullanga (per 4 eurets). El sopar (que porta per títol “sopador” com a molts centres socials, suposo que com a conseqüència de l’evolució “comedor-menjador-sopador”, perquè sinó no entenc d’on ha sortit la paraula…) té la intenció de xerrar sobre la biblioteca, de llibres, de possibles presentacions i actes, i de tot allò que pensem que pot ser interessant per a la biblioteca. I després una estoneta de música en directe amb els cantautors Vicente Calatayud i Miguel Ángel de la Rosa.
Avui torna el Jaume de Colòmbia i durant el cap de setmana he de fer uns articlets sobre privatització de la sanitat a Catalunya i els seus artífexs i sobre els amos reals (Goldman Sachs)….

  1. Això del deballestament del sistema públic es podria comparar a una gran catàstrofe natural, però en aquest cas artificial, Algú se li acudiria apagar un incendi només en una part de la continuïtat del territori, si més no físic? Cal sumar forces perquè la solidaritat s’extengui arreu, més enllà dels rius i de les muntanyes i sí clar, treballar més locament, que és com té més sentit, però no oblidant que és com una taca que s’ha extés i  ho traspassa tot, ja que encara té mitjans econòmics i polítics per a fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!