1. La política socialista està basada en l’increment compulsiu de la despesa social i l’increment compulsiu de la despesa i inversió pública des d’un punt de vista antropologicament optimista coincident amb els ‘valors’ socialistes.

    Despesa i inversió pública compulsives que han dut a la necessitat de privatització de sectors estratègics de l’Estat i descapitalització del país en favors del interesos financers privats especulatius, com el de les telecomunicacions que ara actuen com autèntics oligopolis amb beneficis de competència monopolistica superextraordinaris.

    Amb l’herència d’una oposició del PP que va afavorir encara molt més l’economia especulativa i residensial-turística promocionada per fortes inversions públiques insostenibles, un desenvolpament i inversió turística en conjunt desproporcionada, desequilibrada, contraproduent i inasequible, provocant un agment inflaccionista i un fort decriment de la competitivitat i del desenvolupament de la sostenibilitat dels altres sectors productius.

    El que ha dut al país encara més depressa a la recessió econòmica i endeutament general que ha dut als socialistes a un atzucat sense sortida i tindre que fer les retallades per obligació davant una política econòmica suïcida de despesa social, despesa i inversió pública insostenible que acaba ofegant l’economia dels ciutadans i les empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!