Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

8 d'octubre de 2008
12 comentaris

Guillem ja té 5 anys

 

Les sabates et queden petites? Creixes més ràpid que el gerani de l’àvia encara que a tu no et reguin cada tres dies? Això vol dir que t’estàs fent gran! Avui és el teu aniversari i ho hem de celebrar!

Entra a la secció “Aniversari” de la web i hi podràs veure el teu nom publicat i el d’altres súpers que fan anys com tu. I no li treguis l’ull de sobre a la bústia de casa teva. Els súpers d’entre 1 i 2 anys rebran una felicitació, i els de més de dos anys, una felicitació amb invitacions!

Ah! I no pateixis. Si el dia del teu aniversari és el teu dia preferit, només n’has d’esperar 365 més perquè la festa torni a començar… De moment, moltes felicitats!

Ja ha passat un any més i el meu xiquet Guillem avui en fa 5, tota una maneta! És a dir, a casa estem d’aniversari. Com vola el temps! La festa amb els amiguets i amb les amiguetes la tindrà el proper diumenge, ja que no la podíem celebrar en dia laborable. Tot i això, avui faran una xicoteta celebració a col·le amb els companys i les companyes de classe i la professora. I mira que diumenge serà el dia de la raça, però què hi farem!!! Ha convidat una vintena de xiquets i de xiquetes que ens ompliran la casa de soroll i rialles!
Enguany està cursant P-5 i està aprenent a llegir i a sumar. També estudia anglès a la nostra acadèmia, Nessie School, des dels 3 anys. Li encanten els contes d’aventures i de bandolers o personatges que lluiten. Sempre vol vestir-se amb una camiseta del Barça. En el recent viatge llampec a Roma del cap de setmana, la seua mare i jo li vàrem comprar una camiseta del Milan amb el nom de Ronaldinho, un dels seus herois.
Guillem i la seua germana Rosa, de 7 anys, són súpers des del dia del seu naixement. Ha rebut, llavors, la tradicional felicitació d’aniversari del Club Súper 3, que l’ha fet molt i molt content.
Moltes felicitats, Guillem. Que siguis molt feliç avui i tots els dies de l’any!

  1. Moltes felicitats
    El “meu” Xavier en té 9 i també és tot un goig, de ben segur que el fet de tenir pares cultes i compromesos, serà un referent cívic molt important per ells, una salutació i un petó pel nen.
    Per cert aquest dissabte vénen els obrint pas al municipi, en Xavier el l’endemà té partit de bàsquet pel matí i es troba dubtós i decebut li  fa molta il.lusió veure els Obrint Pas i l’equip gairebé no pot prescisndir d’ell, que hi farem amor de pare.

  2. Moltes felicitats Guillem!!!
    Per fi ja has alcançat a les noies del curs! Fes-te imposar a partir d’ara! A veure si entre tu i Ricard les feu callar!!…je,je,je…
    Què passes un feliç dia.

  3. Felicitats Guillem!!!! Jo també tinc un xiquet de 5 anys, l’Enric, amb qui si Déu vol i el papa i jo mos posem d’acord ben aviat os coneixereu en una rostida a la Plana.

    Un petó fort.

    Miquel Esteve

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!