De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

17 de juliol de 2014
1 comentari

Eficiència.

Dino en el menjador principal d’un històric hotel de la costa. Estic instal.lat proper a una obertura amb vista a una terrassa on també hi ha taules parades. Acaba de marxar una família de comensals i una cambrera s’apressa a desparar la taula i a tornar-la a guarnir, per poder seguir donant dinars. Mentre espero el segon plat, contemplo la maniobra.

 

Estén les tovalles de roba, disposa els tovallons i comença a repartir plats i copes. En el moment de situar un platet auxiliar per al pa, s’adona d’alguna imperfecció. Potser un xic de pols, tal vegada una gota d’aigua mal eixugada. Com aquell que es neteja les ulleres amb la corbata, no dubta a sostenir el platet amb una mà i fregar-lo amb energia contra la brusa que li cobreix el pit, a l’alçada exacta de la mamella dreta.

Potser algú hi veuria alguna traça de picardia hostalera. Jo m’estimo més voler veure-hi una versió actualitzada de Madame Pompadour i la copa de xampany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!