Des del meu criteri

BLOC D'OPINIÓ DE JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER)

21 d'abril de 2013
1 comentari

Artícle de Josep Maria Castells

Experts en matemàtiques kamasútriques

El sexe sempre ha estat un tema molt interessant tant per homes com per dones. Però no sempre ben acceptat socialment.
Avui en dia ja podem dir que no existeixen tabús i es poden realitzar tota mena de fantasies sexuals (practiques sadomasoquistes, cubanes, kamasutra, sexe oral…)
Com que l’ús de preservatius s’ha incrementat molt els darrers anys ja que la gent practica molt el sexe a Espanya, les empreses fabricants han tingut que fer les proves pertinents per que aquests consumidors de preservatius o condons, siguin els més segurs possibles.
Per optar a una de les 50 places de provadors oficials de preservatius i altres objectes sexuals que ha llançat l’empresa Durex, van presentar-se més de 34.000 candidats, segons indicà l’agència EFE el dia 13 d’Abril.


Aquests 34.000 aspirants a provadors oficials de preservatius, han argumentat tota mena de motius, els més romàntics,com: “Perquè vull fer gaudir a la meva parella”, fins als més surrealistes. Algun deia: “Sóc expert en matemàtiques Kamasútriques, del 0 al 69 passant pel 33 o el 22″.

Entre alguns candidats espanyols que es presentaven durant la entrevista no s’amagaven de la seva expertesa alguns dient que pel fet de néixer al 69, això ja et condiciona o bé, perquè el sexe és salut i s’ha de viure 100 anys” o perquè els hi agrada la materia.
Que el sexe és el refugi de la crisis és indubtable, i que els joves necessiten practicar sexe més sovint crec que és cert, i més ara que només sentim per la tele notícies de catàstrofes i sobre la crisis econòmica. 
Durex, cada cop aposta per millors preservatius, tant per l’eficàcia com també per les possibilitats que tenen els ciutadans alhora d’elegir el preservatiu que els convé, ja sigui de tamany, color, sabor, o per millorar el orgasme entre la parella qui practica sexe. 
L’empresa de fabricació de preservatius i altres productes relacionats amb la pràctica del sexe; Durex ha volgut que els seus 50 provadors oficials siguin espanyols perquè consideren que Espanya és un país “molt actiu sexualment”, especialment els catalans. 

 


  1. Vòs deixeu escrit: “Durex ha volgut que els seus 50 provadors oficials siguin espanyols perquè consideren que Espanya és un país “molt actiu sexualment”, especialment els catalans“. Uns (els espanyols) dónen [pel sac], i els altres (els catalans) l’engaltem.

    Seria una cosa seriosa proposar a Durex el guió per la independència, desprès d’aquest anàlisi tant encertat de les relacions Espanya/Catalunya, no?

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!