Cursa d’obstacles a les viles i ciutats d’arreu…

La Gran Enciclopèdia Catalana de la Llengua defineix la paraula obstacle com: "Accident de terreny natural o artificial capaç de retardar l’avanç enemic". Una definició més escaient impossible pel cas…

A totes les viles i ciutats de Catalunya només en arribar hi trobem  un munt d’obstacles que s’han de salvar per poder-les visitar. Però no s’acaba aquí, sinó que  n’hi continuen havent durant tota la visita fent del trajecte una gimcana inacabable.

Cada dia circular per  les ciutats  és fa més desesperant i laberíntic. A més, no s’hi troba ni un forat on estacionar i sí es troba serà després d’un fart de donar voltes i tocarà pagar. Si això, és poca cosa, ara toca driblar els obstacles posats de forma mal intencionada per excitar l’ànim del resident i visitant.

Per culpa d’uns pocs rebem tots. És del tot injust que els organismes oficials (Ajuntaments, Diputacions, etc.)  ens tinguin com  enemic  a combatre en compte d’aplanar  les coses per fer-nos una vida més plàcida.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *