12 de setembre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Al voltant de lla Dida


Bona vesprada: ja seria hora que l’onze de Setembre deixés d’ésser un dia de derrotes.

–No dipositem excessiva confiança en “unitàries” manifestacions/reïvindicacions pel simple fet de ser multitudinàries perquè només una xamba pot fer que, tú, jo, i aquell , coïncidim en el concepte, sentit i contingut, de l’ INDEPENDENCIA. ¿O s’oblidem de la lluïta de classes?.
INDEPENDENCIA? : SI !! , però Nacional i de classe per als PPCC. SI : d’ Espanya i de l’ Euro. SI: del Sistema Capitalista.

  Perquè, a veure, a aquesta Independència ¿qui i quants se n’apunten? No més de quatre. Pocs per poder alçar un gat pel rabo.
I dels altres “independentistes” …?
Així i tot, també hi ha que dir-ho, no hem de deixar de reconéixer que “tota pedra fa paret”. Tant de bò que la manifestació de la diada, aquesta tarda, 11 de Setembre, siga tot un èxit.
   (Penjat ahir al facebook abans de la manifestació: fa unes 19 hores)

Bona nit: Honorable President, Sr. Mas

— La diada ha superat totes les espectatives possibles:
Honorable President, ja té vosté “la mà en el puesto” i ara què? — la mateixa pregunta què, segons conten, li llencà una xicota a un espavilat, pocavergonya, i atrevit passatger del tramvia què, dissimuladament , anava entusiasmant-se mentre a poc a poc li posava la mà en la sina : l’aprofitós,al sentir-se interpelat, retirà immediatament la mà del puesto, i l’innocent noia diuen

 que quedà “ben despagada” perquè ja se n’havia fet il.lusions. Ara és vosté , Honorable President, qui “té la mà en el puesto”, en la “sina de Catalunya”: Demanarà la Independència ? Aturarà el desmantetllament de l´ Estat de Benestar Social? Potenciarà la Sanitat pública i de qualitat? Treballarà per una Escola Pública realment gratuïta, eficient i eficaç? Retirarà els retalls que li s’estan aplicant a les classes populars? Li farà un “escoltet al seu conseller de la “porra” ? Continuarà amb la seua política neoliberal i submissa ? Escoltarà i intentarà fer-li cas als economistes “inexperts” com el Prof. Vicenç Navarro i altres, ja que els que es consideren i els consideren vostés “experts” són en gran part responsables del caos en que ens trobem? Renunciarà a les polítiques de dreta, neoliberals , antisocials, i antiobreres que està aplicant? Actuarà perquè els responsables de la crisi siguen jutjats i compleixquen la pena que els tribunals els imposen? Deixarà de menjar “sopetes” amb els gups de pressió financers i especuladors ? etc.etc.etc. O també permetrà vosté, com li passà a la noïa del tramvia, que Catalunya, desprès de ben il.lusionada, sofreixca un gran desengany ? Espere que vosté, Honorable President, no converteisca  aquest acte multitudinari d’afirmació i de reïvindicació  en pura comèdia. Permetesca que li recorde què de “trinxalaires”, “mentiders” i “estafadors” ja n’estem fins als mateixos “pebrots”.

                                                                                                           jaume lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!