AMANIDA DE PEDRERS D’ ÀNEC I BOLETS
Una amanida autènticament gurmet, per deixar bocabadats els vostres convidats.
Ingredients
2 pedrers s’ ànec confitats (morelles, al País Valencià, pedrers o guifets, a la Catalunya Nord en francès gésiers)
300 g de bolets barrejats confitats
1 assortiment d’enciams i escarola
oli d’oliva
sal i pebre
vinagre de Banyuls
Elaboració
Talleu, renteu i escorreu els enciams i l’escarola.
Salteu els pedrers laminats juntament amb la barreja de bolets confitats i una mica d’oli d’oliva, i afegiu-hi al final una cullerada de vinagre balsàmic a fi que redueixi.
Diposeu els enciams al plat. Col·loqueu-hi al damunt el saltat de pedrers i de bolets. Amaniu-ho amb una vinagreta feta amb el vinagre balsàmic, l’oli d’ oliva, sal i pebre.
Notes
Per a aquesta recepta haureu d’ anar a una botiga gurmet i comprar els pedrers i els bolets en pots.
L’ enciam pot ser fulla de roure, lollo, créixens, etc.
Podeu adornar l´amanida, que se serveix tèbia, amb tomaques cirerol (cherry) i fruites com alquequengis (fisalis) o nabius
Podeu substituir el vinagre de Mòdena per un vinagre de fruits vermells.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!