BONA VIDA

Jaume Fàbrega

1 de desembre de 2022
0 comentaris

pedrers

 

 

 

AMANIDA DE PEDRERS D’ ÀNEC I BOLETS

Una amanida autènticament gurmet, per deixar bocabadats els vostres convidats.

Ingredients

2 pedrers s’ ànec confitats (morelles, al País Valencià, pedrers o guifets, a la Catalunya Nord en francès gésiers)

300 g de bolets barrejats confitats

1 assortiment d’enciams i escarola

oli d’oliva

 

sal i pebre

vinagre de Banyuls

 

Elaboració

Talleu, renteu i escorreu els enciams i l’escarola.

Salteu els pedrers laminats juntament amb la barreja de bolets confitats i una mica d’oli d’oliva, i afegiu-hi al final una cullerada de vinagre balsàmic a fi que redueixi.

Diposeu els enciams al plat. Col·loqueu-hi al damunt el saltat de pedrers i de bolets. Amaniu-ho amb una vinagreta feta amb el vinagre balsàmic, l’oli d’ oliva, sal i pebre.

Notes

Per a aquesta recepta haureu d’ anar a una botiga gurmet i comprar els pedrers i els bolets en pots.

L’ enciam pot ser fulla de roure, lollo, créixens, etc.

Podeu adornar l´amanida, que se serveix tèbia, amb tomaques cirerol (cherry) i fruites com alquequengis (fisalis) o nabius

Podeu substituir el vinagre de Mòdena per un vinagre de fruits vermells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!