BONA VIDA

Jaume Fàbrega

13 de juliol de 2009
1 comentari

OBRA DE REFERÈNCIA SOBRE LA CUINA CATALANA

Hi ha una obra de referència sobre la cuina catalana?. Ens hem de refiar de la gran obra de referència culinària, el Larousse Gastronomique?. Un lecot ho pregunta, arran  de de l article “Cuina catalana. Connais pas!”, on reflexiono sobre la desinformació que hi ha sobre la nsotra cuina.

Mal m’ està dir-ho, perdonin la immodèstia, em sap greu recordar-ho. l´obra de referència i corpus general de la cuina dels territoris de parla catalana ja existeix. És La cuina catalana (Catalunya, País Valencià, Balears, Franja, l´Alguer, Andorra, Catalunya Nord, el Carxe…) , en 9 volums,Edicions l´Isard. I, per postres l´acabada de publicar La cuina. Gastronomia tradicional sana, en 4 volums (Mediterrània Edicions Culturals).O El Gran llibre de la cuina de les àvies (RBA), o La cuina catalana a l´abast (exhaurit), o…Són alguns de la cinquentena de llibres publicats per un servidor.

  1. A tu et passa el mateix que a Joan Fuster i d’altres homenots. T’haguera agradat trobar-te els teus llibres escrits per altri.

    Enhorabona.

    A mi, un que em vas dedicar fa molts anys me l’he rellegit a manta. Sempre n’hi trobes , de noves, coses.
    Josep Blesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!