BONA VIDA

Jaume Fàbrega

19 de gener de 2010
0 comentaris

LA CUINA DLE PIRINEU CATALA: TRENCANT FRONTERES

Quan parlem del Pirineu català, ens referim a la muntanya que uneix un mateix país Catalunya, separada de forma violenta i artificial per Espanya i França.

LA CUINA DEL
PIRINEU CATALÀ

A la Maison du
Languedoc-Roussillon de Barcelona, ha tingut lloc la presentació del llibre La cuina del Pirineu català, a cura dels
propis autors, Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut Comelade i de Margarida Aritzeta
del Departament de Presidènica, amb l´assistència de Marcel Mateu,
Viceprefecte  dl Consell General dels
Pirineus Orientals i Jordi Fernández-Cuadrench, Director de la Casa de la
Generalitat de Catalunya a Perpinyà. Es va servir un àpat inspirat en les
receptes del llibre- editat per Cossetània Edicions-, a cura del cuiner nord-català
Daniel Prin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!