Avui s’ inaugura el Fòrum Gastronòmic deGirona, que ocincideix amb els 100 Anys de la Costa Brava
JAUME FÀBREGA, PREMI JOSEP MERCADER
Dins el marc del Fòrum Gastronòmic que té lloc a Girona del 21 al 25 de febrer de 2009, el dia 20 a les 8 del vespre hi haurà l’ acte d’ entrega de Premis. A Jaume Fàbrega li ha estat atorgat el “Premi Josep Mercader” per la seva trajectòria gastronòmica.
Jaume Fàbrega, ne el decurs d’ aquest any, també ha estat guardonat amb el Premi Nadal de Gastronomia- el més prestigiós d’ Espanya-, amb un jurat presidit per Ferran Adrià.
Igualment enguany ha rebut dos Gourmand World Coockbook Awards –el premi mundial al millor llibre de cuina- pel seu llibre Totes les sopes i per l´ enciclopèdia en quatre volums La cuina. Gastronomia tradicional sana.
L´ autor, doncs, suma set Gourmand World Cookbook per la seva producció literària. Notem que aquest darrers premis, com a fet excepcional, es donen a obres publicades en català que han de competir amb llibres d’ arreu publicats en anglès, francès, italià, espanyol, alemany, xinès, japonès, etc.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!