BONA VIDA

Jaume Fàbrega

20 de febrer de 2009
0 comentaris

FÒRUM GASTRONÒMIC

Avui s’ inaugura el Fòrum Gastronòmic deGirona, que ocincideix amb els 100 Anys de la Costa Brava

JAUME FÀBREGA, PREMI JOSEP MERCADER

 

 

Dins el marc del Fòrum Gastronòmic que té lloc a Girona del 21 al 25 de febrer de 2009, el dia 20 a les 8 del vespre hi haurà l’ acte d’ entrega de Premis. A Jaume Fàbrega li ha estat atorgat el “Premi Josep Mercader” per la seva trajectòria gastronòmica.

 

Jaume Fàbrega, ne el decurs d’ aquest any, també ha estat guardonat amb el Premi Nadal de Gastronomia- el més prestigiós d’ Espanya-, amb un jurat presidit per Ferran Adrià.

 

Igualment enguany ha rebut dos Gourmand World Coockbook Awards –el premi mundial al millor llibre de cuina-  pel seu llibre Totes les sopes i per l´ enciclopèdia en quatre volums La cuina. Gastronomia tradicional sana.

 

 L´ autor, doncs, suma set Gourmand World Cookbook  per la seva producció literària. Notem que aquest darrers premis, com a fet excepcional, es donen a obres publicades en català que han de competir amb llibres d’ arreu publicats en anglès, francès, italià, espanyol, alemany, xinès, japonès, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!