Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

1 de febrer de 2006
3 comentaris

Començant…

Amb l’obertura d’aquest bloc pretenc posar a mans de qui li interessi la meva opinió relacionada en diversos àmbits: cultural, social, polític, històric… També en temes d’àmbit local, comarcal, nacional i/o internacional.

Així que em sumo a aquesta nova ‘moda’ dels blocs, i començo una nova etapa, parlant breument, del meu poble: Prats de Lluçanès.

Prats de Lluçanès commemora aquest cap de setmana la crema que patí la vila per les tropes filipistes comandades per Carrillo de Albornoz el 5 de febrer de 1714.

L’acte més interessant és el que es portarà a terme el dissabte al vespre a Cal Bach, on hi haurà la presentació del llibre "Felip V contra Catalunya" i l’actuació de la Nova Euterpe.

Prats de Lluçanès serà, una vegada més, exemple de manteniment i recuperació de la memòria històrica.

  1. Holal Isaac em dic Robert i visc a Olost.

    Seguiré atentament el teu blog i els teus comentaris.

    Respecte a la recuperació de la memòria històrica m’agradaria que em comentessis l’actitut de l’ajuntamet d’Olost (del mateix color polític que tu representes en la seva branca juvenil) en vers l’acte de justicia històrica que algú va fer ja fa temps aterrant una creu que hi ha a Sant Adjutori. Aquesta creu fóu utilitzada pels feixistes per honorar els seus caiguts. Algú amb consciència la va aterrar, però no havien passat ni dos dies quan ja tornava a ser dreta i ferrada. Això no és baixar-se els pantalons davant el bisbat?. A mi em va fer vergonya.

    Salut i república company

  2. Moltes felicitats per haver engegat aques nou bloc, espero que l’omplis ven aviat i siguis un bloc de referencia per a la gent del Lluçanès 😉

    apa, Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!