Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

16 de juny de 2010
2 comentaris

Dissabte Prats tornarà a vestir-se de talles gegants

Aquest dissabte dia 19 de juny se’ns gira feina. Prats tornarà a vestir-se de talles gegants, i acollirà una jornada que volem que torni a ser genial. A la tarda, la 15a Trobada Gegantera (mireu cartell) i a la nit Txupitassu d’Estiu (cartell adjunt).

Durant l’any fem sortides, anem a llocs (ho podeu anar veient a partir d’aquest mateix bloc) però quan jugues a casa, quan fas la trobada a casa és especial, diferent. Vols que la gent del teu poble gaudeixi a fons d’una festa com és la Trobada gegantera (d’un cert volum, no a tot arreu es veuen setze parelles de gegants juntes) i vols que totes les colles geganteres participants es sentin plenament a gust i ben ateses al teu poble.

La Colla Gegantera de Prats de Lluçanès ho hem posat tot ja, i dissabte hi tornarem a posar-ho tot, junt amb el pilot de gent que ens ajudarà, i que ens acompanyarà, perquè tot sigui un èxit. Segur que sí!!!! Moltes gràcies per avançat i esperem trobar-nos-hi!!!

  1. Esperem que, en aquesta ocasió, tingueu el mateix o fins i tot més èxit que la trobada de l’any passat la qual és difícil de superar! Molta sort!!!
    I és que la colla gegantera cada vegada deixeu el llistó més alt!
    Nosaltres, sens dubte, no ens ho volem perdre. Per què serà que els gegants transmeten tanta simpatia tant a grans com a petits?
    Felicitats per la feina ben feta, sou una gran colla!
    Una abraçada,
    Yolanda, Ramon i Gerard.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!