COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

27 de setembre de 2013
2 comentaris

EOI Llíria: Sense professors, sense lloc i sense prou places

INICI CAÒTIC EN L’EOI DE LLÍRIA

Comença el curs i encara no s’han contractat algun dels professors, molta get s’ha quedat sense matricular i les classes estan saturades, tenint que desplaçar l’alumnat al Centre Multiusos.

 

El dia 23 de setembre començà el curs lectiu de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria (EOI), amb una mancança de professorat que ja ha provocat que algunes de les classes hagen tingut que ser suspeses per que la Generalitat encara no ha fet la contractació del personal. 

 

S’ha quedat molta gent fora de poder accedir a l’EOI, la petició de les matriculacions han sigut totes on line per Internet (obviant els que no tenen accés a la xarxa), la massificació ha fet que algun idioma com l’anglès tinga que ser desplaçat al Centre Multiusos per manca d’espai. Fets que apuntalen la manca de previsió i d’interès per part de l’administració educativa.

Dins la línia de retallades i mal funcionament de la Conselleria d’Educació, les Escoles d’Idiomes són unes víctimes més de la nefasta gestió del PP al front de Govern Autonòmic. Des de Compromís per Llíria s’insta al Consell a  dotar del professorat suficient per poder impartir les classes i que la matriculació siga accessible a tothom, tant de manera presencial com a través d’internet, així com es facen les obres necessàries per dotar de les instal·lacions educatives al cent per cent de l’alumnat.

  1. A mi m´han dit que em toquen les classes al multiusos, perque es del grup de matí, pero encara no saben ni el dia que es començará ya que no hiha encara professorat… aço es un caos……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!