Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

12 de maig de 2013
0 comentaris

Vostè vol la independència? SÍ o NO ?

Com que la situació crítica, la  crisi global i espanyola està posant clar el món on som i què és Espanya i qui som nosaltres, estic fart de qüestions menors com el nom de la “cosa” quan les fronteres de la “cosa” són molt clares. Hi ha una solució per acabar amb aquestes batalles nominals que aquí al País Valencià són esgotadores: Fer una consulta o referèndum que pot canviar del tot el referent nominal.

Pensant en el futur, per fer una consulta o referèndum, proposo una pregunteta inclusiva que no molestarà ningú per qüestions de noms.

I per molestar menys la faria mínim en tres idiomes, català, castellà i anglès:

Vol vostè la independència com a estat lliure i sobirà en el concert mundial de el País Valencià / el Regne de València / la Comunitat Valenciana / el Llevant Feliç / la Regió Valenciana / les províncies d’Alacant, Castelló i València / la Millor Terreta del Món, o NO?

Quiere usted la independencia como estado libre y soberano en el concierto mundial de el País Valenciano / el Reino de Valencia / la Comunidad Valenciana/ el Levante Feliz / la Región Valenciana / las provincias de Alicante, Castellón y Valencia / la Mejor Tierrita del Mundo, o NO ?

Do you want the independence as a free and sovereign state within the world of Valencian Country / Kingdom of Valencia / Valencian Comunity / Happy East / Valencian Region / provinces of Alacant, Castello and Valencia/ the Better Little Bit of Land of the World, YES or NO?

Mapa de les repúbliques dels Països Catalans
Mapa de les repúbliques dels Països Catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!