27 de setembre de 2007
General
0 comentaris

CAPGIRANT CONCEPTES

afanyem-nos

          Diuen que ens volen espanyols però resulta que n´hi així,perquè els conqueridors ho tenen molt clar;amb els nostres impostos,gaudeixen de serveis als que nosaltres no hi podem accedir com tenir del tot coberta la sanitat pública amb atenció bucodental,ope-racions de canvi de sexe,carreteres gratuïtes,tecnologia adequada i suficient per a l´ensenyament i la reserca i de moltes altres coses que si les volem assolir,ens les hem de procurar nosaltres mateixos,això sí,superant a més els pals a les rodes i els maltrctaments de tota mena que ja ens arriben amb escrèix. D´això en diuen ésser cornut i pagar el beure!

          Us heu aturat a pensar el que ens sentiriem i com ens sentiriem si ara mateix invertissim els termes i això ens vingués de Salamanca,Burgos,Badajoz,etc,reclaman-nos l´expoli de drets arrabassats de llengua,institucions,ensenyament;què fort oi?

          Però no cal parlar de greuges comparatius,ni pidolar,ni cal reclamar cap d´aquests drets que a nosaltres,sí ens han estat presos i que ells els consideren "drets de conquesta" i aquest és el cost que encara avui ens toca pagar; i ens ho han deixat prou clar amb el tracte rebut desde sempre: arbitrari i orgullós pel que ells es consideren amb tot el dret.

          Fent-nos un exàmen personal, hauríem d´aclarir-nos per afrontar aquesta realitat i decidir per nosaltres mateixos el nostre futur, administrant-nos, perquè tenim els recursos per generar riquesa i els recursos humans també per no dependre d´altri.La casa ja ens l´endreçarem nosaltres! I és que di esperem massa,ja no hi serem a temps perquè l´expoli és també mental.

          Daniel Girona,ja en aquella época ho tenia prou clar…

          La llibertat de Catalunya l´hem de guanyar nosaltres mateixos, els catalans, i no hem pas d´esperar que ens l´atorguin com a almoina els nostres opresors. per a tractar amb justícia, cal estar en igualtat de condicions i pactar en llibertat. Primerhen de ser lliures,despés,pactarem si volem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!