22 de setembre de 2015
0 comentaris

Benvolguts amics, companys, coneguts i saludats: 27S

Benvolguts amics, companys, coneguts i saludats. Sé que alguns de vosaltres, gent d’esquerra, el proper diumenge esteu decidits a votar la candidatura: Catalunya Si que es pot. És a vosaltres a qui em dirigeixo. Sabeu que estem vivint un moment molt important pel futur dels nostres fills i nets (qui ja en tingui). De nosaltres dependrà el seu futur, les seves oportunitats, la seva felicitat, dins d’allò que hom anomena: societat del benestar. La tossuda realitat de les darreres dècades ens ha fet veure a moltíssima gent que per aconseguir fer una passa endavant ens cal una separació política i administrativa de l’estat espanyol, és a dir, una nació pròpia. Un nou país on nosaltres podrem decidir com el volem: amb serveis públics de qualitat, amb l’educació com a inversió principal del país, una sanitat pública a l’abast de tothom i amb un nivell d’excel·lència que sigui cobejada pels veïns, amb una oferta de treball justa i equitativa que allunyi definitivament la pobresa que ha provocat l’atur i les feines escombraries, i un llarg etcètera que de ben segur tens al cap.

No vull que esdevinguis ni nacionalista, ni catalanista, ni independentista. Això és un sentiment íntim. Només pretenc que pensis en aquells que vindran darrere nostre. Malauradament tota una generació de joves s’ha perdut per unes polítiques econòmiques dirigides a fer més rics aquells que ja ho eren. Però encara tenim la oportunitat de rescatar-los si creem un nou estat on caldran persones preparades per dur-lo endavant. Estem parlant d’aspectes socials i laborals que tindran opcions de millorar, però que mai no ho faran en les estructures caduques de l’estat espanyol.

Segurament no et planteges votar candidatures com Junts pel sí, perquè en ella hi ha bona part de l’elit catalana representada per Convergència que ha estat la responsable de les retallades al nostre país i co-responsable de les polítiques laborals a l’estat. Et dono la raó. Però sí que tens la oportunitat de donar el teu vot a una esquerra real, més que radical com la qualifica la dreta, lluitadora, transparent i sobretot formada per gent normal com tu i com jo. Les CUP són la teva alternativa per aconseguir donar veu i vot al Parlament a totes aquelles persones que volem un model diferent. Basat en les persones enlloc de en l’economia. La mescla de sensibilitats que es dona a Catalunya Si que es pot (Podemos+ICV+…) farà qüestionable el seu paper al Parlament. La gent de les CUP han demostrat per sobre de tot COHERÈNCIA entre les seves idees, el seu programa i les seves accions.

Pensa-t’ho, fins diumenge hi ets a temps. Gràcies pel temps que has dedicat a llegir-ho.

Jordi Salvador – Escenavegant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!