Algú ho havia de dir

El Bloc d'en Pep de la Vila

1 de desembre de 2011
General
0 comentaris

Espanya ens roba i la Presidenta ens vol fer callar!

La actitud mesella de CiU ja arriba al paroxisme més malaltís. La molt honorable Presidenta del Parlament de Catalunya, potser fent ús dels seus poders de fada (recordeu la fotografia del diari El País?), ha decidit exercir de censora en el més pur estil feixista a petició de l’espanyolisme més recalcitrant del Diputat Sr. Cañas que és aquell senyor que provoca, insulta i ofèn la majoria de vegades que obre la boca.

Gràcies a la màgia de la demagògia, l’agredit passa a ser l’agressor. El món a l’inrevés. Ens roben i ens hem d’auto-censurar i no dir-ho. És lògic, si ens auto-espoliem ens hem d’auto-censurar. Ens fem auto-gols, ens auto-flagel·lem i ens auto-censurem. Tot “atado y bien atado”, com deia el dictador.

Mentrestant, el rei Artur, aquest que té més poder a Catalunya que ningú en els darrers 100 anys, calla. I qui calla atorga. I el molt honorable Jordi Pujol i Soley no sap com convèncer als independentistes de que no tinguin raó. I s’ha adonat de que els espanyols ens volen fotre.

Doncs bé President, ara els qui ens estan fotent ja no són “ells”, els espanyols, Madrid. Ara ja són els seus, els de CiU, els qui ens foten les peles i ens volen fer callar. Molt honorable, em temo que se us ha girat feina i que ja fareu prou posant ordre al corral propi abans de poder donar consells als independentistes.

Si aquesta és la manera d’exercir “la força de Catalunya”, que reclamava CiU durant la campanya electoral, que Déu ens ajudi! Si no saben fer callar als lerrouxistes de Ciudadanos i cedeixen a la seva demagògia, que Déu ens agafi confessats!
Ara CiU ja no s’ajup front l’espanyolisme del PP, ara ja ho fa davant de la seva marca blanca Ciudadanos.

Vergonya és el que sentim els Catalans davant la manca de coratge i de dignitat dels màxims representants de les nostres més altes institucions, la presidència de la Generalitat i la presidència del Parlament.

Amb el tripartit i el Sr. Zapatero al balcó de la Generalitat, el nostre autogovern es va degradar a la categoria de província. Ara, amb les darreres actuacions ens estem superant i ja ens hem situat al nivell d’un vulgar “Cuartel de la Guardia Civil” sigui tot això dit amb el màxim respecte per al “Cuerpo” no fos cas que alguna Alícia s’emprenyés.

“Todo el mundo al suelo. Se sienten coño!”

Si senyor! Aquest està demostrant ser el govern dels millors, els millors per als espanyols!

Senyors de CiU fins quan aquest calvari? Fins quan?

http://www.youtube.com/watch?v=wuKxwdJoEyE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!