Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

23 de maig de 2022
1 comentari

És català qui parla en català i estima Catalunya.

 1. No ens enganyeu!
  Dieu que no hi haurà més castellà del que hi ha actualment i encara parleu amb llenguatge tècnic i enganyós com un ganivet de dos talls. Ens esteu enredant com sempre i us enviarem a tots a fer punyetes! Què us voti la vostra mare!

  Traiu als votants, traiu Catalunya i traiu la llengua, sempre ho heu fet, i ara hi torneu.

  La immersió lingüística en català s:ha de fer correcte a totes les escoles, en Català no en castellà, i s’ha de comprovar i exigir el nivell requerit dels alumnes i en cas necessari exigir-los reforç. Destinar totes les partides pressupostàries per poder defensar i incentivar el català com a primer valor de Catalunya.

  No és una qüestió personal sinó de Catalunya, tots els catalans han de dominar el català. Ha de ser un compromís de tot el país i si no sou capaços de gestionar-ho dimitiu i anem a noves eleccions.

  No podeu trair els vostres votants, el vostre país i la vostra llengua tal com fa tants anys ho esteu fent.

  Llengua i Catalunya són indestriables, han de ser indestriables.

  No ens fiem d’ER, ni de l’Illa espanyolista, ni dels Comuns també espanyols de mena, ni de Junts. Ens heu enganyat massa. No jugueu amb el nostre i vostre Poble, no traiu la llengua.

  Recordeu que hi ha dos catalans en vaga de fam per defensar la llengua catalana de les vostres renúncies i dels atacs de l’enemic espanyol.

  No a aquesta llei Cavall de Troia del castellà com llengua vehicular, de l’acolliment de nou arribats en castellà enlloc d’en català, de la de no complir la immersió lingüística en català i no exigir a tots els alumnes el domini de la llengua catalana.

  Aquest ha de ser el nou compromís i l’esperit de defensa dels primers valors de Catalunya:
  Catalunya, Llengua i Escola ha de ser indestriables i de primer nivell i categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!