Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

16 de febrer de 2021
0 comentaris

JA SOM EL 50%+1. República Catalana Independent. Que ningú ni res ens aturi.

La desunió
L’error, depurat de l’odi. Un aprofundiment en el concepte pràctic de la unitat.

No valorar la conveniència de la unitat, digues-li coordinació, és fer un flac favor a Catalunya.
La unitat no ha de ser un bloc inamovible, pots ser un fer o fet cooperatiu, no saber-ho aplicar és la gran mancança dels catalans.

Junqueras i ER han tornat dividir l’Independentisme en un moment crucial. Fa tres anys que ho practiquen. No sé si ara ja s’haurà acabat aquesta lluita fratricida pel poder? Espero que un cop acabi ER no comencin ni Junts ni la CUP perquè aleshores no avançarem mai.

Des del meu punt de vista han fet molt mal a Catalunya, en uns moments que la unitat era i és essencial.
És la nostra història de sempre, ERC el 1932 ja va fer el mateix, Macià no va fer cabal de Nosaltres sols i així ens va anar. La nit del 14-F d’aquest 2021, Junqueras va parlar amb elogi del govern d’ERC de fa 80 anys, però aleshores, tal com ara, ja ens van embolicar amb Espanya i embolicar-se amb Espanya sempre ha sigut la ruïna de Catalunya.

Ara, passada la campanya electoral, els presos, sobretot Junqueras, ja han fet la seva feina, ara ja no fan falta al carrer, els fiscals en nom d’Espanya i del PSOE i del seu President, ja ho han decidit sinó estava programat d’antuvi, estaran molt millor tancats a la presó. L’objectiu era la campanya de Junqueras, la resta eren la claca, mal menor per salvar les aparences.

Aquests són els fets, però ara aquest no és el meu camí. M’he de dir prou a mi mateix i començar de nou a complir el Mandat del 1r d’octubre del 2017, de forma escrupulosa, continuar edificant, moment a moment,  la incipient República Catalana Independent, votada, guanyada, declarada i assumida.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*Berga

—————

14-F  La campanya de Junqueras ha sigut efectiva i els fiscals ho sabien i el PSOE i Espanya també.

Comentari a l’escrit:

Catalunya, independència: de nou, a un pam!


d’ULISSES20

Gràcies des de Berga pels teus escrits i la lluita compartida.

Aquest 14-F vaig votar fent un clam per la nostra llibertat i la nostra terra també compartida, per que els polítics catalans s’apliquin completar la DUI del 27 d’octubre del 2017, perquè empenyin per assolir un gran pacte de país per assegurar la Llengua, un pacte de parlants, professionals i polítics, i perquè treballin colze a colze amb la gent per institucionalitzar la República Catalana Independent, començant ja a l’exili de Waterloo i en xarxa per tot el territori de parla catalana.

Gràcies de nou  records a la gent de Bétera.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*Berga

————

També al blocs de Vilaweb he trobat això:

“NO HEM VOTAT BÉ

I en conseqüència, allò del “retrobament” i el “diàleg” predicats pel senyor Illa s’ha acabat quan des de Madrid(z) han trucat i han preguntat com havíem votat; com que els han hagut de dir que ho havíem fet com ho havíem fet, ràpidament la Fiscalia ha recorregut el tercer grau dels presos polítics i probablement en poques hores tornaran a estar a pany i forrellat les 24 hores del dia.

Això és l’estat español, i qui no ho vulgui veure és que és cec de mena; i si al damunt encara hi vol tenir tractes, a més de cec és ruc!!!.

Agustí Vilella i Guasch

———————–

PS1: Hem de conrtinuar edificant la República Catalana Independent, votada, guanyada, incipient, … urgent! I per fer-ho anar practicant una nova unitat cooperativa o Coordinació Estratègica per la Respública Catalana Independent.

PS2: Viure la Independència, començar exprtesar-nos amb un llenguatge nou de catalamns lliures, del que visquem a la República Catalana Independent i lliure a Waterloo que prepari el camí. (Per exemple el femení ‘elles’)

PS3: Des d’ara que els independentistes ja som el 50%+1, parlem com catalans lliures, al carrer, al Parlament i arreu.

PS4: JA SOM EL 50% + 1 – PARLEM I EDIFIQUEM LA RCI com catalans lliures! https://simptomesindcat.blogspot.com/2021/02/ja-som-el-50-1-parlem-i-edifiquem-la.html?m=0

PS5: JA SOM EL 50% + 1. Parlem i edifiquem la República Catalana Independent com a catalans lliures. Censem-nos al CxR de Waterloo: https://consellrepublica.cat Que ningú ni res ens aturi.

PS6: JA SOM EL 50%+1 – República Catalana Independent – Que ningú ni res ens aturi.

PS7:   Ens cal preparar les eleccions a la República a l’exili …

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!