Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

26 d'agost de 2014
0 comentaris

S’acosta l’hora de la DUI. Preparem 68 diputats, lloc, hora, redactat i observadors internacionals.

Josep Castany, Director General de Catalunya Acció.
Fa 7 hores mitjançant Hootsuite
La Pilar Rahola diu que em Mas “ha cremat les naus” i que ja no pot fer marxa enrera i La Vanguardia diu que a en Mas només li queda l’opció de fer de Bolívar de Catalunya per a evitar el seu fracàs.
La meva recomanació: “Catalans, poseu-vos el casc!”
———————————————-

Comunicat Oficial d’Ara o Mai, CADCI, Catalunya Diu Prou i Fundació Tic de rebuig a les declaracions de membres del Govern sobre la consulta del 9-N

COComunicat  Oficial  d’Ara o Mai, CADCI,  Catalunya Diu Prou i Fundació Tic de rebuig a les declaracions de membres del  Govern i del President del  Pacte Nacional Pel Dret a Decidir sobre  la consulta del 9-N

Davant les darreres declaracions d’alguns consellers (Joana Ortega i Santi Vila) i d’altres membres del partits que conformen el govern català, així com pel President del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, en el sentit de que el referèndum per consultar al poble català si vol accedir a la seva independència, podria no realitzar-se degut a considera-se il·legal segons l’Estat Espanyol, les entitats sotasignades manifestem que:

El referèndum i la data per consultar al poble de Catalunya es irrenunciable i innegociable, perquè sinó es vulneraria  la voluntat popular expressada a les urnes.

La legalitat del referèndum ve donada per la Declaració de Sobirania efectuada pel Parlament de Catalunya, i per l’elecció majoritària a les darreres eleccions a la cambra catalana de partits polítics que portaven en el seu programa aquesta opció.

La presa de decisions polítiques alienes a la voluntat expressada pel poble de Catalunya, situarà a les formacions responsables d’aquestes decisions, fora del marc general acordat majoritàriament pels partits, entitats socials i sindicats del nostre país.

Rebutgem les declaracions fetes per Joana Ortega i Santi Vila com a consellers del govern de Catalunya, i molt especialment com a entitats adherides al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, les fetes per Joan Rigol, la persona que n’ostenta la Presidència, i declarem que s’han realitzat sense consultar-nos, i encara que siguin a títol personal, no desitgem seguir representats per persones que puguin utilitzar el seu càrrec per donar opinions absolutament contràries a les de les nostres entitats, i per posar en dubte el desig d’una majoria dels ciutadans de Catalunya lliurement expressada, de ser consultats sobre el seu futur.

Demanem a totes les altres entitats que formen part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que manifestin el més ràpidament possible la seva posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!