Diània Televisió

El blog de Diània Televisió

El Mal Passet​ celebra el XIVé Festival de Colles el 3 de març a Cocentaina

La Colla de Dolçaines i Tabals “Mal Passet” de Cocentaina celebra el XIVé Festival de Colles el dissabte 3 de març, una cita imprescindible amb la música arrelada als sons més tradicionals del País Valencià.

Notícia completa a WWW.DIANIA.TV  -> El Mal Passet​ celebra el XIVé Festival de Colles el 3 de març a Cocentaina

La Colla El Terròs de Petrer homenatja al rei Jaume I amb l’espectacle ‘1238: Crònica d’un somni’

L’espectacle musical, que naix de la composició d’Antoni de la Asunción Andrés, recrea la vida i història del rei Jaume I mitjançant narracions i fragments escenificats, des del moment del seu naixement fins a la seua mort.

Notícia completa a WWW.DIANIA.TV  -> La Colla El Terròs de Petrer homenatja al rei Jaume I amb l’espectacle ‘1238: Crònica d’un somni’

I FIRA DE LA FANTASIA a Castalla – En homenatge a Enric Valor [VÍDEO]

Primera edició de la FIRA DE LA FANTASIA en homenatge a Enric Valor a Castalla. Fou el 21 i 22 d’octubre de 2017 amb actuacions de Tres Teatre i Dani Miquel, ruta literària pel centre històric de Castalla, esmorzar popular i molt més.

Podeu veure el VÍDEO SENCER en WWW.DIANIA.TV: I Fira de la Fantasia – Enric Valor i Castalla – Octubre de 2017

Potries viu el Porrat de Sant Blai amb una bona mostra de cultura, gastronomia i tradició

El porrat en honor a Sant Blai, quarta parada de la tradicional Ruta dels Porrats de La Safor, va tindre lloc a Potries el passat cap de setmana. Aquest esdeveniment, considerat per molts com el més genuí de la comarca, se celebra ininterrompudament des del segle XVII.

NOTÍCIA I VÍDEO a www.diania.tv: Potries viu el Porrat de Sant Blai amb una bona mostra de cultura, gastronomia i tradició

#LaSafor #Diània #Potries

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvingudes i benvinguts al blog de Diània Televisió!

Diània Televisió sorgeix a l’àmbit de les Comarques Centrals Valencianes per tal de cobrir l’oferta cultural no recollida pels mitjans de comunicació generalistes dels grans grups multimèdia.

Diàriament hi ha festes, concerts, xarrades i un llarg etcètera d’esdeveniments interessants i enriquidors que queden fora de les capçaleres locals o els canals de televisió regionals, ja que l’interès per transmetre’ls és escàs.

Posted by Diània Televisió on Thursday, July 13, 2017

Diània Televisió és un mitjà de comunicació on la cultura, la gent, els espectacles i les festes de les localitats de les Comarques Centrals Valencianes són les protagonistes.

Així, el principal objectiu d’aquest mitjà és plasmar i posar de manifest tota la riquesa cultural i social de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida, la Marina Alta, la Marina Baixa, la Costera i la Safor, per dues raons fonamentals: en primer lloc, perquè no desapareguen ni queden en l’oblit; i en segon, per atorgar-los la rellevància que mereixen.

El territori diànic, o simplement Diània, és la macrocomarca en què es basa el treball  del metge i etnobotànic Joan Pellicer i Bataller, a qui retem el nostre petit homenatge amb la denominació del web.

Al nostre bloc a Vilaweb trobareu notícies i cròniques al voltant d’esdeveniments emmarcats al “territori Diànic”: concerts, fires, espectacles o tradicions, entre d’altres, seran els eixos fonamentals del nostre contingut de tipus sociocultural.


Si us interessa el nostre projecte, podeu trobar més informació als següents espais: