Diània Televisió

El blog de Diània Televisió

Benvingudes i benvinguts al blog de Diània Televisió!

Diània Televisió sorgeix a l’àmbit de les Comarques Centrals Valencianes per tal de cobrir l’oferta cultural no recollida pels mitjans de comunicació generalistes dels grans grups multimèdia.

Diàriament hi ha festes, concerts, xarrades i un llarg etcètera d’esdeveniments interessants i enriquidors que queden fora de les capçaleres locals o els canals de televisió regionals, ja que l’interès per transmetre’ls és escàs.

Posted by Diània Televisió on Thursday, July 13, 2017

Diània Televisió és un mitjà de comunicació on la cultura, la gent, els espectacles i les festes de les localitats de les Comarques Centrals Valencianes són les protagonistes.

Així, el principal objectiu d’aquest mitjà és plasmar i posar de manifest tota la riquesa cultural i social de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida, la Marina Alta, la Marina Baixa, la Costera i la Safor, per dues raons fonamentals: en primer lloc, perquè no desapareguen ni queden en l’oblit; i en segon, per atorgar-los la rellevància que mereixen.

El territori diànic, o simplement Diània, és la macrocomarca en què es basa el treball  del metge i etnobotànic Joan Pellicer i Bataller, a qui retem el nostre petit homenatge amb la denominació del web.

Al nostre bloc a Vilaweb trobareu notícies i cròniques al voltant d’esdeveniments emmarcats al “territori Diànic”: concerts, fires, espectacles o tradicions, entre d’altres, seran els eixos fonamentals del nostre contingut de tipus sociocultural.


Si us interessa el nostre projecte, podeu trobar més informació als següents espais:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.