7 de gener de 2015
0 comentaris

JA POTS CONSULTAR L’ACTA DEL PLE D’OCTUBRE DE L’ALCÚDIA

Acta 29-10-14

Després de haver sigut aprovada en el Ple celebrat el 26 de novembre, ja pots consultar l’acta del Plenari municipal del 29 d’octubre que hi adjuntem.

Et recomanem la lectura dels punts següents:

5é- Mociò de Compromís per l’Alcúdia per a manifestar el total rebuig a qualsevol projecte de transvasament d’aigües del Xúquer a Alacant amb toma aigües amunt de la toma existent a l’Assut de la Marquesa, ja siga Antella, Cortes de Pallàs o des d’Alarcón, ja que posaria en perill la supervivència del Xúquer, de l’Albufera i dels diferents usos en la conca cedent. Manifestar que els estalvis de la modernització del regadiu de la Ribera han de quedar-se íntegrament en el Xúquer per a compensar els cabals que deixaran d’anar al riu, a l’aqüífer de la Plana Sud de València i a l’Albufera, i per incrementar les garanties de subministrament als distints usuaris de la Ribera. APROVADA AMB ELS VOTS DE COMPROMÍS I GRUP SOCIALISTA I L’ABSTENCIÓ DEL PP.

6é- Moció conjunta dels grups Compromís per l’Alcúdia i Socialista contra la discriminació en matèria d’inversions del Govern espanyol en el País Valencià i en la Ribera. Exigir al Govern Espanyol que en el Pressupost de l’Estat per a 2015, la inversió prevista per al territori valencià s’adeqüe tant a la nostra població com a la nostra aportació al PIB estatal de manera que s’equipare la inversió productiva prevista a la mitjana estatal. Sol·licitar que acabe la discriminació en les inversions al territori valencià que els Pressupostos Generals de l’Estat arrosseguen des de fa anys i un pla de retorn del deute històric que manté el Govern Espanyol amb els valencians i valencianes. APROVADA PER UNANIMITAT. http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268295

7é- Moció de Compromís per l’Alcúdia contra l’eliminació d’una nova freqüència de la línia d’autobusos de l’Alcúdia a València. Requerir novament al govern de la Generalitat Valenciana que, de manera immediata i urgent, garantisca la millora de la qualitat i la freqüència del servei de la línia d’autobusos de transport públic cap a València que actualment presta l’empresa concessionària TOGSA, recuperant, com a mínim, el servei recentment suprimit. APROVADA PER UNANIMITAT. http://blocs.mesvilaweb.cat/compromisalcudia/?p=268302

8é- Moció de Compromís per l’Alcúdia per manifestar el suport al manifest de Pobresa Zero “Contra la riquesa que empobreix exigim justícia social”. Manifestar el compromís de donar prioritat a la lluita contra la pobresa i l’exclusió en tots els seus aspectes. Sol·licitar a la Generalitat Valenciana que destine el 0,7% del pressupost de la Generalitat Valenciana, compromès en la Llei valenciana de cooperació al desenvolupament i el Pacte valencià contra la pobresa. APROVADA PER UNANIMITAT.

14é- Precs i suggeriments. En aquest punt el representant de Compromís va demanar explicacions per la forma de convocar una plaça interina d’arquitecte tècnic a 2/5 parts de la jornada, ja que es va convocar al mes de juliol, sense donar-li la publicitat suficient i amb tan sols 11 dies per presentar la sol·licitud. Molts dels arquitectes tècnics de l’Alcúdia, sense feina, s’assabentaren amb posterioritat a la convocatòria. Compromís per l’Alcúdia va demanar que en la situació actual de falta d’ocupació era molt important que places públiques com aquesta han de convocar-se amb suficient publicitat -per mig de bans, periòdic de l’Alcúdia o similar- i amb suficient temps, no tan sols 11 dies, més quan aquest tema hauria d’haver-se previst fa temps. De forma que tot el món que vulga es presente.

També pots consultar les actes dels altres plens celebrats en la plana web de l’Ajuntament www.lalcudia.com, en la pestanya d’Ajuntament, entrant a la secció Actes dels Plenaris.

Igualment pots consultar les gravacions dels distints plens en l’Alcúdia TV buscant la data corresponent http://www.lalcudiatv.es/municipal.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!